huisvesting

Werken bij IJsterk Kinderdagverblijven
Onze kinderdagverblijven zijn gespecialiseerd in de opvang en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Kleinschaligheid staat bij ons centraal. Elk van onze kinderdagverblijven heeft een eigen karakter, een eigen identiteit en is verbonden met de buurt waar het kind opgroeit.  Door onze kinderopvanglocaties kleinschalig te houden, sluiten wij zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld van jonge kinderen en het belang van een sociaal veilige omgeving. Wij bieden een inspirerende werkomgeving. IJsterk Kinderdagverblijven valt onder de CAO Kinderopvang.

Invalmedewerker en stagiaires
We zijn regelmatig op zoek naar invalmedewerkers. Daarnaast werken we met stagiaires. We zijn een erkend leerbedrijf (SBB) en bieden stageplaatsen aan leerlingen die een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) tot pedagogisch medewerker volgen.

Ben je geïnteresseerd in de functie van invalmedewerker of een stageplaats bij ons, stuur dan een e-mail met een met een motivatiebrief inclusief je cv naar sollicitaties@ijsterk.nl Geef aan of het om een open sollicitatie, functie invalmedewerker, vacature of stageplaats gaat.

Vacature: Pedagogisch medewerkers kinderopvang
Wij zoeken per direct pedagogisch medewerkers kinderopvang op oproepbasis.  Als oproepkracht ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar om de pedagogisch medewerkers op 1 van onze 10 kinderdagverblijven kort of langere tijd te vervangen wegens zwangerschap, ziekte of verlof. Bekijk hier de vacature.

Vacature: Pedagogisch medewerker babygroep Kresj Lindengracht
Wij zoeken per direct een pedagogisch medewerker voor de babygroep van Kresj Lindengracht. Het gaat om een functie van 25,5 uur. Wil je werken in een enthousiast team midden in de Jordaan? Bekijk hier de vacature en reageer!

Vacature: Pedagogisch medewerker peutergroep Dikkie Dik
Wij zoeken per direct een pedagogisch medewerker voor de peutergroep van Dikkie Dik. Het gaat om een functie van 34 uur. Spreekt dit je aan? Bekijk hier de vacature en reageer!