Onderdeel van IJsterk kinderdagverblijven
Inschrijven bij IJsterk kinderdagverblijven

Fluitend naar IJsterk!

E-mail sturen

Roggeveenstraat 14
1013 PV Amsterdam

Alles-in-één school De Zeeheld

Voorschool de Zeeheld is onderdeel van de Alles-in-één-school De Zeeheld. De Zeeheld biedt basisonderwijs aan aan kinderen van 4-13 jaar. IJsterk verzorgt de voorschool voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Woest Zuid verzorgt de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. IJsterk werkt nauw samen met de school, waarbij thema’s en programma’s op elkaar zijn afgestemd.

Sterke pedagogische visie

Voorschool de Zeeheld bestaat uit 1 groep van maximaal 16 kinderen van 2 tot 4 jaar, en werkt met de Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) methode die kinderen spelenderwijs stimuleert in hun sociale, emotionele en motorische ontwikkeling, het speel- en leergedrag en ook de taalontwikkeling. We sluiten aan in thema’s met activiteiten die aansluiten bij de leefwereld en de ontwikkeling van het kind. Zo kan ieder kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelen.

Boordevol activiteiten

We maken elke dag bijzonder! We bieden de kinderen afwisselende en uitdagende activiteiten aan. We werken ontwikkelingsgericht; de activiteiten passen bij de leefwereld en ontwikkeling van ieder kind.
We werken met thema’s en doen allerlei themagerichte activiteiten en ook de groepsruimte en de speelhoeken worden aangepast aan het thema.

Gezonde leefstijl

Buiten spelen vinden we belangrijk en dat doen we graag en veel op onze leuke buitenspeelplaats. We gaan elke dag naar buiten.

Karakteristiek pand

De Zeeheld is gevestigd in een prachtig pand uit 1892. Van buiten ademt het pand de Neo Renaissance, van binnen is het een modern pand met veel ruimte en licht.
Het alles-in-één gebouw kenmerkt zich door de combinatie van oud en nieuw, ruime gangen, hoge plafonds en mooie glaspartijen. Het gebied voor de school is autovrij een aan de achterkant van de school ligt het afgeschermde schoolplein met meerdere verdiepingen en veel ruimte om te spelen.

Impressie

Direct Inschrijven